Welkom op de website van Bianca & Barry. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Bianca en Barry zijn namelijk al 215 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Bianca of Barry? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.

 
 

Barry en Bianca    Home
Ons verhaal
Over Bianca
Over Barry
Contact
Nieuws
Festiviteiten
Fotoboeken
Bruiloft VIPS
Gastenboek
Quiz
RSVP
Hotspots
Trouwgids
Feestregels !!!!
Getuige


 Inloggen  


bezoekers: 4184
pagina's bekeken: 5146
www.onzebruiloftsite.nl

Over Bianca
Hier lees je straks wat meer over Bianca!

Ik ben geboren in Sittard en daar ook de grootste periode gewoond.  Was veelal bij mijn oma te vinden. Ze was mijn alles, mijn oma, moeder en allerbeste vriendin. Kon me geen leven zonder  haar voorstellen.
De ergste dag van mijn leven werd een feit op 27 september 2014. Mijn hele leven was er niets zo belangrijks als mijn oma en mijn 2 geweldige kinderen. Vanaf dat moment moest ik het alleen gaan zien te redden.

Het leven was niet meer wat het was en wist me vaak geen raad. Ik was na 4 jaar wel toe aan een nieuwe kijk op het leven en misschien iemand , om dit samen mee te delen. 

Ik maakte voor mezelf een briefje , schreef daarop alles wat ik graag zou willen ( gedetailleerd ). Een nieuwe woning, een nieuwe keuken, tuin geheel betegelen , mijn kinderen gelukkig, gezondheid enzovoorts. Zo vroeg ik ook om hulp voor het vinden van de 'perfecte man ". Een man ( die groter was dan ik ), die net zo van mijn kinderen kon houden als ik, die mij perfect vond ( precies zoals ik ben) enzovoorts.......

Dit briefje heb ik vervolgens weg gelegd. Vele dingen kwamen uit. Tuin werd aangelegd, in die periode kon ik een andere huis krijgen met een tuin enzovoorts.  

Na een tijdje kwam de grootste wens uit ................. buiten het gezond en gelukkig zijn kwam......
                                                            De perfecte man, Barry

De man die mij liet inzien, dat ik het aller belangrijkste was. het mooiste was, wat hem was overkomen ( buiten de kinderen), die net zoveel van mijn kinderen houdt als ik. Een man die mij op handen draagt. 
Een man met dezelfde dromen, hobby's en kijk op het leven als ik.
Ik ben zo dankbaar dat hij in mijn leven is gekomen. Ik durf er bijna op te zweren dat OMA, hiervoor gezorgt heeft.     
  Al mijn dromen zijn uitgekomen, Dankzij de belangrijkste persoon in mijn leven