Welkom op de website van Bianca & Barry. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Bianca en Barry zijn namelijk al 215 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Bianca of Barry? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.

 
 

Barry en Bianca    Home
Ons verhaal
Over Bianca
Over Barry
Contact
Nieuws
Festiviteiten
Fotoboeken
Bruiloft VIPS
Gastenboek
Quiz
RSVP
Hotspots
Trouwgids
Feestregels !!!!
Getuige


 Inloggen  


bezoekers: 4193
pagina's bekeken: 5155
www.onzebruiloftsite.nl

Ons verhaalHier komt ons verhaal :

We hebben ons leren kennen, via een nichtje van Barry tevens mijn beste vriendin.
Ze had al meerdere malen aangegeven dat ze een hele leuke neef/ vriendin had. Echter waren we beide een een andere fase in ons leven.
Net wanneer Danny ziek was en ik vroeg iets voor haar kon doen , zei ze ; uhm ja,.... mijn neef toevoegen op facebook. Thja, zoals een goede vriendin hoort te doen, deed ik wat ze vroeg. 
ik zat in spanning af te wachten, want was dit wel wat hij wilde.......? 
De secondens leken uren te duren, de minuten dagen. de vreugde was dan ook groot, toen  hij het verzoek accepteerde op 11 januarie en mij een bericht stuurde via messenger op 15 januari.

Hoi Bianca,
Zou je het een keer leuk vinden om naast het trappen lopen, iets af te spreken met mij. een hapje eten ergens ? groetjes Barry


Ik las het bericht en wist niet wat te zeggen. Ik was nog nooit mee uit gevraagd .
De 16de reageerde ik terug en we spraken af om de 20ste ergens iets te gaan eten. Hij zou me op komen halen om 19:30...

Aangezien we beide vol met zenuwen zaten, besloot Danny dat het verstandig was om elkaar van te voren nog even te zien. Niemand wil een date , waarbij je meteen al een gek gevoel hebt.

De vrijdag voor de date spraken we af om gezamelijk naar de gymzaal bij school te gaan staan. Zijn dochter Sterre deed er sporten . Eenmaal aangekomen, is Danny hem gaan halen in de gymzaal. Barry kwam naar buiten en het was meteen liefde op het eerste gezicht. Ik had in mijn hele leven , nog nooit zo'n mooie man gezien. Precies zoals ik gevraagd had aan oma. Hij stelde zich voor en kwam naast me staan. Zijn arm raakte de mijne en er leek een vonk door mijn hele lichaam te gaan. Ik kreeg er geen woord meer uit. Wist niet meer wat ik moest/kon zeggen. einige wat ik kon , is oma bedanken voor haar hulp. 
Gelukkig bleek Barry precies hetzelfde te voelen .

Maandag 20-1-2017 : Ik werd gek van de zenuwen, Barry zou om 18:30 bij me zijn. Ik wist niet wat ik aan moest doen, had ineens te weinig kleding, make up enzovoorts. 
De hele inhoud van mijn kledingkast lag letterlijk op mijn bed. De kinderen sliepen bij mijn ouders, Luna was uitgelaten en bij Danny kwam het stoom uit de oren.

De zenuwen werden nog erger toen de deurbel ging.............
Daar stond Barry, met een bos bloemen in zijn handen. een geweldige bos met tulpen wat ook nog eens de favoriete bloem was van oma, ( alsof dat geen teken is )....

We zijn naar de auto gelopen, Barry heeft de deur van mij open gehouden en ben ingestapt. Vanaf dat moment begon ons avontuur.................
Van de zenuwen wist Barry niet waar hij naar toe moest rijden ( voor hem was dit ook een eerste keer). Eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen, VALKENBURG .. hebben we de auto geparkeerd en zijn we via het centrum bij het restaurant aangekomen.  Steakhouse Valkenhof . http://www.valkenhof.nu/nl/   

We hadden een geweldig tafeltje achterin, een rustig plekje. Nadat we uren hadden gepraat en lekker hadden gegeten, zijn we gaan wandelen. het was frisjes, maar toch fijn. We zijn terug naar de auto gelopen en op de helft ( op een brug) kreeg ik mijn eerste zoen ......we zijn ( eenmaal in de auto) naar de Wilhelmina toren gereden. Hebben daar een tijdje gestaan met de auto. Vervolgens zijn we naar huis gereden en heeft hij me als een echte heer, thuis afgezet. Toen hij eenmaal thuis was aangekomen, kreeg ik een bericht met daarin dat hij het een super fijne avond vond en enorm had genoten. Ik zelf was helemaal hoteldebotel.

De tijd erna die volgde was super. Barry was een enorme steun in een moeilijke periode en zo ook andersom. Dit alles heeft ons veel sterker gemaakt.

Op 23 juni 2017 kregen we te horen dat we een woning kregen in Kerkrade. Een nieuwbouw, waarin alle herinneringen alleen van ons waren. een frisse nieuwe start.

Er vond een hele verbouwing plaats en met hulp van familie, konden we 15 juli de eerste nacht slapen in ons nieuwe huis met onze nieuwe spullen en nieuwe herinneringen maken. 

Op 02-08-2017 besloten we onze eerste date over te doen. We hadden ons het boek ''bucketlist voor koppels '' besteld en daarin stond deze opdracht.

Barry had een reservering gedaan in hetzelfde restaurant. Een tafeltje ergens achterin.
Door het klussen in huis ( wat we nog aan het doen waren en  nog steeds doen ) waren we wat aan de late kant. 
Tijdens het verzorgen ging beneden de deurbel !!!

Daar stond hij dan, met een mooie bos bloemen ( waaronder rozen) in zijn hand.
Hij vertelde met dat hij van me hield en een verassing voor me had. Ik wist niet waar ik moest kijken. 
een blauw tasje van Swarovski. Met daarin een blauwe doos van Swarovski  met daarin een armband van Swarovski. Ik had nog nooit zoveel steentjes bij elkaar gezien. Het blonk van alle kanten en ik begreep niet waarom. Hij zei : Omdat je het verdient !!! 
Ik noem bewust 3 x swarovski , want ook dat was oma's favoriet. ( ook dat was weer een teken )

Ik had meteen fotos gemaakt van de bloemen en armband en had dit meteen doorgestuurd naar de 3 belangrijkste personen. Iedereen vond het geweldig.

Eenmaal in ons restaurant, hebben we lekker gegeten. zijn erna door de stad heen gelopen en uiteindelijk terug gegaan naar de whilhelmina toren. Het regende enorm , dus bleven lekker in de auto. Verwarming aan en praten over van alles . ineens haalt hij een ring  ( een ring, met stenen die mijn ogen verblinden )te voorschijn en vroeg of ik met hem wilde trouwen ? Ik was ontzettend blij
en mijn antwoord daarop was natuurlijk ................................. JA, NATUURLIJK , HEEL GRAAG !!!!!